Wanneer je van karpervissen houdt, zijn er verschillende soorten aas die je kunt gebruiken. Een van de populairste aas soorten tegenwoordig zijn boilies. Ze zijn leverbaar in honderden verschillende smaken en verschillende diameters.  Scale Baits.

scale-baits-garlic-robin-red

Scale Baits Boilies

Scale Baits is gespecialiseerd in het produceren van boilies. De boilies bevatten verschillende natuurlijke ingrediënten en attractoren die op de perfecte manier zijn uitgebalanceerd. Hier is jarenlang onderzoek vooraf gegaan en dat is te merken aan het resultaat van de boilies. De ontwikkelaar van Scale Bailts (Jan Zwanenberg) heeft het product eerst veelvuldig getest in zowel binnen- als buitenland en het pas daarna op de markt gebracht, zodat ook anderen kunnen ervaren hoe makkelijk karpervissen kan zijn!

scale-baits-strawberry-fish

Soorten Scale Baits

Er zijn drie verschillende smaken boilies van Scale Baits beschikbaar. Namelijk de Garlic Robin & Red Spicy, de Squid & Robin Red boilie en de Strawberry & Fish. De boilies zijn leverbaar in 16mm en 20mm. Ze zijn beschikbaar in zowel ready made als freezer baits. De boilies bevatten enkel natuurlijke ingrediënten. Er zijn bewust niet veel verschillende boilies in het assortiment zodat op deze manier de kwaliteit hoog kan blijven en dus de meeste vis op zal leveren. 

Andere producten

Behalve de boilies heeft Scale Baits nog meer producten te koop. Denk daarbij aan pop-ups en dips. Een ander product dat zeer goed werkt heet de Crazy Booster. Deze booster kleeft heel goed aan de boilie en zorgt er voor dat de karpers aangetrokken worden. Deze liquid attractor blijft uren werkzaam onder water. Ook voor de Crazy Booster zijn enkel natuurlijke toevoegingen gebruikt.

Koop de producten van Scale Baits

Wil jij graag karpers vangen en ben je enthousiast geworden? Dan kun je de producten zoals de boilies en de Crazy Booster kopen in de webshop van Scale Baits. Je ziet bij de bestelling direct hoeveel de bestelling kost inclusief eventuele bezorgkosten. De prijs is tevens afhankelijk van de hoeveelheid die je gaat bestellen, uiteraard word de kilo prijs lager naarmate je meer besteld. Ga je voor een zak boilies van 5, 25, 50 of zelfs 100 kilo? Het is allemaal mogelijk. Houd er rekening mee dat de Freezer Baits niet verzonden kunnen worden je kunt deze alleen ophalen in Helmond.

Scale Baits

http://www.scalebaits.nl/