Roze karper molens

Ja nu de roze karperhengels klaar zijn moeten er natuurlijk ook bijpassende molens bij! Na kort speurwerk kom ik terecht op Visdealshop. Deze hebben roze molens van NGT incl. baitrunner en ook nog eens roze lijn voor slechts €24,95 per stuk! Ik bestel deze en ze zijn vrij vlot in huis. Net zo vlot heb ik ze op marktplaats staan… Wat een troep zeg. 

Daiwa Emblem

Ik heb nog een setje Daiwa Emblem X liggen maar deze zijn licht blauw. Ik schroef ze voorzichtig uit elkaar en verzamel alle veertjes, clipjes en beugeltjes bij elkaar. Nooit geweten dat er zoveel onderdelen in een molen zitten! De molens plak ik netjes af en breng ze wederom naar de spuiterij van mijn maatje Harold. Hij had nog lak over die gebruikt is voor de roze karperhengels dus de Daiwa molens worden voor een prikkie gespoten.

Daiwa Emblem

Ik schuur ze ter plekke nog even licht op en ze zijn klaar voor de eerste lak laag.

HS Coatings

Nadat de lak gedroogd is komt er een tweede laag roze verf op de molens. Als laatste komt de blanke lak er overheen en de UNIEKE roze karpermolens van Daiwa Emblem zijn klaar om weer in elkaar geschroefd te worden.  Na wat friemel werk heb ik de molens weer in originele staat maar dan in een ander kleurtje!

Roze vismolen Pink Daiwa

Ook de Delkim beetmelders en ontvanger zijn voorzien van een nieuwe roze sticker set.

Roze Delkim

Nu nog wachten op de roze camo tape om de schepnet steel en rodpod te bewerken. Dan is de roze karper set compleet!

1 reactie

  1. Roze karperset

    Mooi gemaakt!

© 2023

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑