Weinig nieuws vandaag op het Ermerstrand. Hier onder nog een korte up-date van de dag, niet veel bijzonders dus! Op naar de laatste nacht! 

Stek 6 Ermerstrand

Een karpervisser van stek 6 komt een praatje maken. Ook hij heeft de laatste 3 dagen alleen maar brasems weten te vangen. Dat geeft mij dan wel weer een goed gevoel, ik gun iedereen zijn vissen. Ook hij vist niet met de regionale wonder bollen waar iedereen over praat.  Zal dat dan echt het verschil maken en dressuur doorbrekend zijn op dit water? Ik heb er nog steeds m’n twijfels over.

Vissen karper Emerstrand

Blanken hoort er bij

Ondanks dat de karper zich tot nu toe niet heeft laten zien is het toch een mooie locatie om een paar dagen te vissen. Ik ga hier in het voorjaar zeker nog eens terug, wellicht met enkele leden van Karper Groep Helmond. Er zijn 6 stekken op het eiland, prijs per stek €100,00 voor een midweek. Zorg wel dat je een (voer)boot bij hebt als je ooit gaat karpervissen op Ermerstrand. Zonder boot kun je eigenlijk niet goed vissen vanaf het eiland. Dat komt door de laaghangende takken en de kabels van de waterskibaan.

Extra informatie Ermerstrand en vis chalet

Zoals je eerder hebt kunnen lezen is het vis chalet voorzien van alle gemakken. 2 Slaapkamers, een met tweepersoons bed en een met stapelbed. Woonkamer met tv, dvd speler, gaskachel, salon tafel, eettafel met stoelen en een hoekbank. Keuken met magnetron, gas kookstel, tafelmodel koelkast met vriesvakje en voldoende glazen en bestek. De badkamer is simpel, met wc, wastafel en douche. Voor het vis chalet ligt een overdekte veranda met een picknickbank. Vanaf volgend jaar internet aanwezig in het vis chalet.

Over een paar weken wil ik mijn seizoen af gaan sluiten in Luxemburg voordat de karperspullen een maand of 4  de kast in gaan. Ik hoop dat ik minder tijd heb om te bloggen!

Houdoe!